Skip to content

Residential
Energy Storage
Systems

Residential
Energy Storage
Systems

Discover our residential energy storage and inverter solutions, which not only help reduce your energy costs but also ensure your home’s energy independence. With our innovative technology, we offer maximum efficiency and reliability for every household.

Lakossági energiatároló, fehér színben és letisztult designnal

Home-optimized
system

With a unique selection of sizes, capacities, and formats, an optimal system can be designed to meet individual needs, maximizing the output of the solar system.

Kiemelkedő hatékonyság

Akár 95% feletti hatékonysággal működik, minimalizálva az energiaveszteséget.

Egyszerű telepítés
Könnyen telepíthető otthonában, és kompatibilis a legtöbb energiaforrással.
Környezetbarát működés

Megújuló energiaforrásokkal kombinálva még zöldebbé teheti otthonát.

Otthoni energiatároló rendszerek

Energiatároló rendszereink segítségével kialakítható akár a teljes energiafüggetlenség, valamint használatuk anyagi megtakarítást jelenthet a családok számára. 

Residential energy storage system solutions

Designed to meet your needs

Find the best solution with us!

Társasház külső képe előtte fákkal
Apartment Building
Fiatal pár néz egy nagy fehér lapon lévő tervrajzot, mögöttük napelem látható. A férfi fehér pólót és napszemüveget visel, a lány fehér blúzt és farmert.
Individual Needs
Egy család háttal látható két kicsi gyerekkel, előttük a házuk napelemekkel a tetőn
Family House

Energy storage helps reduce electricity bills by storing and later using excess energy, reducing the need to purchase energy from the central grid.

Our energy storage systems have a long lifespan and require minimal maintenance, making them a long-term investment that pays off continuously over the years.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan működik az otthoni energiatároló rendszer?

Az otthoni energiatároló rendszerek lehetővé teszik, hogy a megújuló energiaforrásokkal (például napelemekkel vagy szélerőművekkel) termelt energiát eltároljuk, majd szükség esetén, például éjszaka vagy felhős időben felhasználjuk.

Milyen előnyei vannak az otthoni energiatárolásnak?

Az otthoni energiatárolással megvalósítható az energiafüggetlenség, hiszen a saját megtermelt energia bármikor felhasználható, így nem szükséges a hálózatról vásárolni. Az energiatárolás segíthet áramszünet esetén is, biztosítva a folyamatos otthoni energiaellátást. A tárolt energia használata ezen kívül hozzájárul a fenntarthatóbb életmód kialakításához és a környezetvédelemhez, hiszen megújuló energiaforrások használatán alapszik, valamint használatával jelentősen csökkenthetők az áramköltségek.

Mennyi energiát tud tárolni az akkumulátor rendszer?

Az akkumulátor rendszerek kapacitása változó, általában kilowattórákban (kWh) mérik. Az otthoni energiatároló rendszerek különböző méretekben érhetőek el kisebb háztartásoktól egészen a nagyobb házak szükségleteinek megfelelően. A tárolt energia mennyisége pedig az adott rendszer méretétől függ

Milyen hosszú az energiatároló akkumulátor élettartama?

Az akkumulátorok élettartama változó, általában 10 és 20 év közötti időtartamra tehető. Az élettartamot számos tényező befolyásolja, például a rendszer használati módja és a töltési és kisütési ciklusok gyakorisága.

Mennyi helyre van szükség az akkumulátorok elhelyezéséhez?

Az akkumulátorok méretétől függ. A modern otthoni rendszerek kompaktak, dizájnosak, így könnyen illeszthetők egy házba vagy garázsba.

Milyen karbantartási feladatokkal jár az otthoni energiatároló rendszer?

Általában minimális, például időszakos ellenőrzések és a szoftverfrissítések.

Miért érdemes az energetikai tároló rendszert a Duna Wattnál vásárolni?

A teljes körű szolgáltatás miatt: A Duna Watt nem csupán termékeket kínál, hanem teljes körű szolgáltatást nyújt a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

Get started now!

Contact us so we can recommend a solution <br>truly tailored to your needs!

Contact

Get in touch with us to find the best solution together!